DaVita Headquarters

Home > Portfolio > DaVita Headquarters

DaVita Headquarters

DaVita Headquarters2017-09-21T10:25:04+00:00

Project Description

Bison 2’x4’ ribbed wood tiles are prominently featured on the DaVita World Headquarters rooftop deck. The facility “was designed around a ‘community first, company second’ theme that dominates the design of the building and places people at the top of its corporate priorities. Having easy access to fresh air is extremely important to DaVita, both for its patients and its workers, whom DaVita calls ‘teammates.’ Therefore, the building has three separate outdoor terraces. The largest terrace is located on the 14th floor and stretches 6,000 sq ft, offering trees, outdoor dining, comfortable lounge seating surrounding a fire pit, and spaces for employees to plant herbs for the kitchen and other foliage—as well as having a view of the two largest peaks along the Front Range—Pikes Peak and Long’s Peak.” Mark Shaw, ENR Record


Location: Denver, CO USA
Project Size: 3600 sq ft
Completion Date: 2012
Partner: American Hydrotech